Klubnyheder

Corona restriktioner til bordtennis.

25. oktober 2020, 11.49

Kære HEP medlem.

Vi skriver til jer, da der er kommet restriktioner på, hvor mange vi må samles. 

Begrænsningen gælder kun for voksne, så for ungdomsholdene onsdag og fredag, er der ingen forandringer.

For voksne på seniorhold mandag og senior 60+ torsdag, har vi lavet ændringer, da vi de næste 4 uger kun være 10 personer til træning samtidig.

Mandagens træning kl. 19-21 AFLYSES de næste 4 uger, da vi har delt hallen med Ringe Badmintonklub, og lejet os ind i deres haltid. Det er desværre ikke muligt nu, da forsamlingsforbuddet for mere end 10 personer gør, at deres spillere naturligvis har fortrinsret til hallen.

For senior 60+ har vi ændret i jeres Holdsport. I skal nu aktivt tilmelde jer træning via App eller hjemmeside, så vi er sikre på, at vi ikke forsamles mere end 10 til træning. Her vil I modtage en besked fra klubben 5 dage før træning med husk tilmelding. Har I ikke tilmeldt jer træning 2 dage før, kommer endnu et pling. Er der mere end 10 tilmeldte, kommer man på venteliste. 

Der er derfor vigtigt, at hvis I er tilmeldt og alligevel ikke kommer, så skal I afmelde jer, for så går pladsen til den første på venteliste. 

Vi beklager besværet, men det er desværre den virkelighed vi står i de næste 4 uger. Vi håber I vil prioritere stadig at komme til træning, med de huskeregler om hygiejne vi har haft siden foråret, og have det hyggelige samvær med hinanden.

Vi glæder os til at se jer.

De bedste hilsener fra

Bestyrelsen i HEP